8.8.2010

Hellou :D Kiitti kaikille kommenteista jotka on jo tullu vikaan osaan <3 Ja sit viel se juttu että tästä pääsee uuteen tarinaani ;) Toivottavasti tuutte sitäkin seuraamaan :)

 6.8.2010

Huoh, tekniset ongelmat kehiin -.- Mut ei kovin vakavaa, seiska osa on hyvää vauhtia valmistumassa ja siitä ongelmasta on vaan sen verran haittaa että Tim ei taidakaan päästä seuraavaan tarinaani...

Edit: Nevermind, sain ongelman korjattua ja Tim tulee tulevaan tarinaani ;) Sain muuten just kuvattua seiska osan kokonaan ja alan kohta siirtää kuvia photobucketiin ;)

Edit number 2: SEISKA OSA ULKONA! :D Ahh, nyt on tarina saatu loppuun <3 Ja ylimääräsiä kuvia vähä lisäilin ;)

5.8.2010

Heips :) Seiska osaa oon kuvannu jo vähä päälle viidenkymmenen kuvan verran ja huomenna taian jatkaa kuvaamista :)

4.8.2010

Tänään olis suunnitelmissa ruveta illemmalla vähä alottelemaan seiska osan kuvauksia ;) Haluun saada sen mahollisimman pian ulos nimittäin kuitenki käy sit nii et viivyttelen ja kun haluisin alkaa kuvata nii tajuun et "katos, kone meni paskaks -.- " tai "Ai oho, oon vahingos poistanu kaikki naapurustot/ladatut!". Että juu, olis tosi kiva saada tää tarina päätökseen ja mahollisimman nopeesti ;) Enää yks osa. Toivotaan ettei tuu mitään teknisiä ongelmia ;D

Ainii ja lisäsin pari ylimäärästä kuvaa ;)

Edit: Juu, oli tarkotus alottaa kuvaaminen mutta telkkarista tulikin mun lempileffa ei Panttivanki joten en pystyny oikeen keskittymään siihen kuvaamiseen... Mutta sain otettua otsikkokuvan! Se on siis tämmönen:

osa7otsikkokuva.jpg picture by sablelovesdom

Ajattelin eka että kans Kie, Tim ja Jackie tulis vika osan otsikkokuvaan mut päätin sittenki laittaa siihen vaan ne alkuperäset aikuis päähenkilöt ;)

3.8.2010

KUUTOS OSA ULKONA

Heips :) Kuutos osa on kokonaan kuvattu ja yritän ennen torstaita saada ulos ;) Ja seiska osa on kokonaan kirjotettu joten alan tänään ehkä kuvaamaan sitä ;)

2.8.2010

Sain rakennettua sen yhteisötontin ja kohta rupeen kuvaamaan kuutos osaa jonka otsikkokuva on tässä:

osa6otsikkokuva.jpg picture by FillipLioncourt

Ei muuten oo enää ku kaks osaa tätä tarinaa jäljellä :o Noh, suunnitelmat seuraavaan on valmiina ;) Ekaks oli tarkotus et alottasin Stockholm Syndrome nimisen tarinan mutta ääh. Taian alottaa semmosen vähä niinku tän tarinan spin-offin joka kertoo Timistä ja Kiestä vähä vanhempina... :)

1.8.2010

Hellou little monsters :D En tiiä et mistä toi monsterski tuli mut mitä väliä :'D Tulinpahan vaan ilmottamaan että osa ei ole edistynyt tippakaan, älkää pliis tappako! Jatkoo tulee niin pian ku mahollista! En vaan just nyt jaksas rakentaa sitä hemmetin yhteisötonttia ku se on nii vaikeeta rakentaa -.- Mutta yritän alotella rakentamista tässä lähipäivinä! 

30.7.2010

Hey hey hey! :D Kuutos osaa oon kuvannu kahen kuvan verran ja kuvaamista en voi jatkaa ennen kun oon rakentanu yhen hemmetin yhteisötontin -.- Ja tänää en aio käy simssissä ku vaa tsekkaamassa parit lataamani luomivärit ;) Kumpa huomenna ois kylmempi ilma, ei tässä helteessä aivot toimi >.<

27.7.2010

Viitos osa ulkona! Joo, ei oo kauaa nelos osan julkasusta mut olkoon tää vaikka korvaus siit et neloses meni nii pitkää ennen ku sen sain julkastua ;)

26.7.2010

Viitos osaa oon kuvannu jo about 40 kuvaa joten se ilmestyy luultavasti jo ennen perjantaita ;) 

24.7.2010

Sain just nelos osan kuvattua ja yritän saada sen julkastua ennen keskiviikkoo. NELOS OSA ULKONA!

Täs ois  viitos osan otsikkokuva:

osa5otsikkokuva.jpg

23.7.2010

Hei, Biffyhän alkaa saavuttaa Tonyä tossa äänestyksessä :D 
Mut siis osaa oon kuvannu kunnioitettavat KOLME kuvaa -.- Tänä iltana yritän kuvata!

21.7.2010

Nyt oon Helsingistä kotiutunu ja huomenna kuvaan varmaan osaa ;) Muse oli mahtava ja tulee oleen varmasti vaikeeta keskittyä ku on päällä sen verran paha "Muse-darra" että en voi ajatella ja kuunnella muuta kun Musee :'D

16.7.2010

Noniin, nyt on nelos osaa kuvattu jo 28 kuvaa ;)

14.7.2010

Okei, en saanu kuvattua vielä nelos osaa yhtään, mutta alotin seiska osan kirjottamisen :)

12.7.2010

En oo nelos osaa kuvannu viel yhtään, mutta yritän kuvata sitä ees pari kuvaa tässä viikon sisällä :) Älkää tappako, kyllä jatkoo on tulossa.

Tänää oon yrittäny miettiä et mitä rupeen puuhaamaan kun tää tarina loppuu sit joskus. Legacy on ainakin tulossa mut olis kiva kans tehä joku tarina jos olis jopa järkevä juoni. Pitäs enää vaa semmonen juoni keksiä....

9.7.2010

Wou, Tonyhän saa äänestyksessä kunnon murskavoiton! :D Pakko tunnustaa että Tony on minunkin lempparini ;D Siitä tuli jotenkin niin semmoinen kun halusinkin ja se vaan on yksinkertaisesti semmoinen rakastettava kusipää :) Nelos osaa yritän alkaa huomenna kuvaamaan. En pysty vielä sanomaan tarkasti että milloin osa ilmestyy mutta yritän saada sen ulos ennen Musen keikkaa joka on 19 päivä ;) Sillon nimittäin en voi pariin päivään tehdä oikein mitään sims hommia kun jään luultavasti vielä keikan jälkeen pariksi päiväksi Helsinkiin veljen luo :)

8.7.2010

Enpä sitte jaksanukkaa raahautua kuvaamaan -.- No kyllä se osa vielä sieltä tulee. Joskus.

Btw, oonko muuten ainut jonka mielestä Peggyn donat on nykyään rumempia ku ennen? :S

7.7.2010

Vois alkaa kuvaileen tänään nelos osaa. Mut oon nyt laiskal päällä :p

5.7.2010

Tänä yönä sain kirjotettua osat 4,5 ja 6 :D Eli nyt se on varmaa että Me kolme ja Timppaan ilmestyy seitsemän osaa :) 

4.7.2010

Sanokaa vaan hulluks mutta nyt ois kolmos osa ulkona :D Olkoon tää vaikka hyvitys siitä et kakkos osa oli niin lyhyt ;)

Ainii, ja tuol Osat ja Muuta - laatikossa on tommonen kysely että vastailkaahan siihen :D

3.7.2010

Hellou kaikki :D Oon ollu ny jonki aikaa päivittelemättä ku netti ei oo toiminu kunnol. Mut nyt se toimii jotenkin joten alan siirtää kakkos osan kuvia photobucketiin ;D Kakkos osa ulkona ja pari uutta ylimääräistä kuvaa lisätty ;D

29.6.2010

Kaikki kuvat kakkos osaan otettu ja viel täl viikol osan pitäs ilmestyä ;D

28.6.2010

Nyt on kakkos osa kokonaan kirjotettuna :D Tänää en varmasti ehi paljoo kuvata mutta osan yritän ennen torstaita saada ulos ;)

27.6.2010

Kakkos osa etenee ihan hyvin, puolet on jo kuvattuna ja kirjotettuna. Tänää saatan lisätä kuvia tonne ylimääräsiin kuviin. Ehkä. Ylimääräsissä kuvissa pari uutta kuvaa.

25.6.2010

Jee, ykkös osa ulkona :D Tänää mulla onki sit paaaaljo aikaa puuhata kakkos osan paris nimittäin joudun mökille -.- Mut sentäs siel on netti <3
Ainii, ja tuolla ois ny noita ylimääräsiä kuvia ;D

24.6.2010

Noniin, alotimpa nyt siis de Lioncourtien rinnalle tän tarinan... Niinku kesäprojektina tai jotai. Ykkös osa on jo melkei valmis ja saatan saada sen ulos jo ennen sunnuntaita ;D